Enyhén frissül a Peugeot 207

Vágólapra másolva!
Új hűtőrács, több krómozás és megváltoztatott műszerfal lesz látható a Peugeot 207 ráncfelvarráson átesett különböző változataiban. A típus alapfelszereltsége is gazdagodott.
Vágólapra másolva!

A 207 mindegyik változata gyakorlatilag ugyanazokat a frissítéseket kapta, ugyanakkor vannak olyan modelleke, amelyek egy-két részletben különböznek. Valamennyi modell új kárpitozással gazdagodott, de csak a csapott hátú és CC-verziók kaptak hátsó LED-lámpákat, az SW nem.

A motorpaletta összesen 12 benzines és dízel erőforrásból áll majd, amelyeknél a legfontosabb szempontok közt szerepelt, hogy a trendeknek megfelelően fogyasztásuk és szén-dioxid kibocsátásuk is megfelelően alacsony legyen. Így az 1,4 és 1,6 literes motorok nagy része megfelel az Euro 5-ös előírásoknak. Kifejezetten spórolós vezetők számára elérhető lesz a 207-hez a Genfi Autószalonon bemutatott 90 lóerős 99 grammot kibocsátó, 3,8 literes átlagfogyasztással rendelkező HDi dízelmotor is.

Érdemes megemlíteni, hogy az autó alapfelszereltsége is több újdonsággal gazdagodott, most már USB és Bluetooth kapcsolódás is lehetséges az autóhifi segítségével, a CC kivételével távvezérlésűek az ablakok és a kocsi megkapja a 308-ban már megtalálható érintős irányjelzőt. Nem nagy újdonság, csupán az irányjelző-kar enyhe érintésére hármat villog. Ezek mellett az Euro 5-ös motorokkal felszerelt 207-ek az optimális váltásra figyelmeztető rendszert is kapnak.

Forrás: PeugeotForrás: Peugeot