Kémfotókon a modellfrissített Kia Cee'd

Vágólapra másolva!
Friss kémfotók jelentek meg a Frankfurti Autószalonon bemutatkozó átfésült Kia Cee'dről. Kívül-belül felfrissül az autó.
Vágólapra másolva!

Nem sokkal azután, hogy kiderült, a Kia több újdonságot, köztük a felfrissült Cee'det is bemutatja a Frankfurti Autószalonon, a kompaktról friss kémfotók jelentek meg.

Szokás szerint Németországból, a Nürburgring környékéről érkezett néhány felvétel, ám ezeken csak gondos álcázással látható a kompakt, a leplek éppen a kulcsfontosságú helyeken takarják a karosszériát.

Elöl a hűtőrács, a fényszórók, a lökhárító és a motorháztető környékén lehet számítani apró változásokra, hátul a lámpaburák formája és a lökhárító alakulhat át.

Forrás: [origo]Forrás: [origo]Forrás: [origo]


Érkezett néhány felvétel Koreából is, ezeken a Cee'd felfrissült kabinja látható. A középkonzolt új audió- és klímavezérlővel szerelték fel a mérnökök, a műszerfalon friss formát kaptak a műszerek. Új a háromküllős kormány és változott a középkonzol alsó részének kialakítása is.

Nem sokkal a frankfurti premier után, az utolsó negyedévben jelenik meg a kereskedésekben a fészliftes Cee'd, a motorpaletta és az árak várhatóan nem változnak.

Forrás: [origo]