Kémfotókon az Audi A5 Sportback

Vágólapra másolva!
Ugyan az Audi csak szeptemberben, a Frankfurti Autószalonon mutatja be az új A5 Sportbacket, Amerikából máris megérkeztek az első, közel leplezetlen kémfotók a négyajtós kupéról.
Vágólapra másolva!

Hiába próbált titokzatoskodni az Audi, jóval a tervezett premier előtt lebukott az új A5 Sportback. Szeptemberben, a Frankfurti Autószalonon akarta leleplezni a gyár az új modellt, a terveket azonban keresztülhúzta a Fourtitude nevű fórum egyik lelkes tagja, amikor a Kaliforniai Egyetemen nem túl jó minőségű, de az újdonság formáját tisztán mutató kémfotókat készített az autóról.

Furcsa mód éppen a San Diegó-i campust szemelte ki az Audi arra, hogy néhány felvételt készítsen a Sportbackről, a hivatalos fotózásról készített néhány pillanatfelvételt a Fourtitude-tag. Egyedül az ötajtós kupé orra maradt lepel alatt, de ez tulajdonképpen nem is érdekes, hiszen pontosan ugyanolyan lesz, mint az A5-é.

Ami érdekes, az a B-oszloptól következő rész, az pedig nagyszerűen látszik, hogy a plusz két ajtó ellenére is megőrizte sportos formavilágát a Sportback, bár hátulja értelemszerűen magasabb lett. Röviddel a frankfurti premier után már kapható is lesz a legújabb Audi, a forgalmazás két benzines és három dízelmotorral indul.

Forrás: [origo]Forrás: [origo]