Plasztika után a Hyundai Accent

Vágólapra másolva!
Dél-Koreában leleplezték a Hyundai Accent ráncfelvarráson átesett változatát: a technika alig, a külső jelentősen változott.
Vágólapra másolva!

Ahogy az frissített modelleknél lenni szokott a gyártó elsősorban a kocsi orrát kozmetikázta ki, így átrajzolták fényszórói mellett hűtőrácsát és lökhárítóját is. Ízlés dolga hogy szebb lett-e, de hogy feltűnőbb, az biztos. Bár az Accent hátulja nem látható képeken, állítólag a hátsó lámpákat és a lökhárítót is megváltoztatták. Megfigyelhető, hogy a külső visszapillantó tükrök is újak, és mostantól már az indexlámpák is megtalálhatóak rajtuk.

Zöld helyett kék világítást kaptak a műszerek, és enyhén frissítették a középkonzolt is, amelyen már van USB/iPod bemenet, és Bluetooth-szal is lehet kapcsolódni. Ugyan még nem hozott nyilvánosságra hivatalos információkat az Accent motorjairól, a Hyundai állítása szerint azokat is frissítette, úgy, hogy minden erőforrás fogyasztása és szén-dioxid kibocsátása csökkent.

Míg Dél-Koreában már kapható a frissített autó, még nem tudni, hogy Európába megérkezik-e a kocsi, hiszen az új i20 közelebb áll az európai ízlésvilághoz, igaz, drágább is.