Kiszivárgott fotó az új Mégane RS-ről

Vágólapra másolva!
Véletlenül tette közzé az új Mégane RS fotóit a Renault a cég honlapján. Mire észbe kaptak és javították a hibát, a fotó már megkezdte megállíthatatlan utazását a világhálón.
Vágólapra másolva!

A Renault nyilvánvalóan csak a Genfi Autószalonra időzített bemutató után szerette volna közölni az új Mégane RS fotóit, ám egy véletlennek köszönhetően a képek idő előtt kikerültek a cég honlapjára. Elképzelhető, hogy a gyár vevőcsalogatónak szánta a képet, mindenesetre mire javították a tévedést, néhány fotó visszavonhatatlanul megkezdte utazását a világhálón és sorra bukkan fel a különböző fórumokon és híroldalakon.

A 2010-es modellévű Mégane RS számos formai elemet örökölt a tavalyi Párizsi Autószalonon bemutatott Trophy kupéról. Ilyen például az első lökhárító vonalvezetése, a kéttónusú fényezés, a légterelő és a nagy légbeömlők. Az új RS ezenkívül diódás nappali világítást, Brembo fékeket és ötküllős könnyűfém kerekeket is kap.

Az autó mozgatásáról a régi kétliteres, négyhengeres turbómotor gondoskodik majd, 250 lóerő teljesítménnyel és 340 newtonméter nyomatékkal. Több részlet azonban egyelőre nem ismert az új Mégane RS-sel kapcsolatban, de a bemutatót napokon belül megejti a Renault a Genfi Autószalonon, ahol minden kiderül.

Forrás: [origo]