Vágólapra másolva!
Újabb képek jelentek meg a Kia Genfi Autószalonra tartogatott kis buszlimuzinjáról. Az egyelőre csak No3 néven futó tanulmányautó egy év múlva lesz megvásárolható.
Vágólapra másolva!

A No3 néven futó autó formatervét a Kia németországi formatervező stúdiójában vetették papírra, a főtervező Peter Schreyer volt. A 4,045 méter hosszú egyterűt elsősorban az Opel Meriva, a Citroën C3 Picasso és a Nissan Note vetélytársának szánják. Azonban a riválisoknál nagyobb hangsúlyt szeretnének fektetni a stílusra, ami a jól sikerült formaterven, a mutatós 19 colos felniken és a különleges, átlós merevítőrúddal felszerelt üvegtetőn látható is.

Orr-része meghatározhatja a közeljövő Kiáinak kinézetét, ami nem baj, mert a No3 megjelenése modern, karakteres, és nem hasonlít feltűnően egyik konkurensére sem. Jellegzetes elem az új, H alakú hűtőmaszk, amihez hasonló van a Kia Soulon is, de jól sikerültek a LED-es fényszórók és a sárvédők domborításai is. Idén szeptemberben már a kevésbé csicsás, kisebb kerekű, visszafogottabb megjelenésű szériaváltozatot is megismerhetjük a Frankfurti Autószalonon, 2010 első negyedévében pedig az értékesítés is megkezdődik, várhatóan a Soul motorjaival és az ISG start-stop automatikával.

Forrás: [origo]Forrás: [origo]Forrás: [origo]