Vágólapra másolva!
Bár a Land Rovernek nem akaródzik háromajtós modellt piacra dobni, azok számára, akiknek ilyen modellre fájna a foguk, a brit ARK ReDesign átalakította a Range Rover Sportot.
Vágólapra másolva!

A Land Rover régóta áltatja a közönséget azzal, hogy egyszer egy szériagyártásra szánt háromajtós modellt készít, a 2004-ben bemutatott ötajtós Range Rover Sportot megelőző Stormer-tanulmány is még ilyen jármű volt, de a tavalyelőtt bemutatott LRX tanulmánynak sem volt hátul ajtaja. Ennek ugyan még nem készítette el végső verzióját a Land Rover, ám egyes híresztelések szerint az is ötajtós lesz. Mindenesetre, hogy a rajongók ne maradjanak rövidebb, háromajtós változat nélkül, a brit ARK ReDesign elkészítette saját, háromajtós Range Rover Sportját.

A cég eddig csupán vizuális változtatásokról beszélt, ugyanakkor kiemelték, amellett, hogy a modell a jelenlegi Land Rovereknél jóval sportosabb megjelenésű, ugyanolyan jól bírja a terepet, mint a hosszabb verziók. Az ARK ReDesign a tulajok igényei szerint alakítja át eredeti Range Rover Sportjukat, ám, hogy milyen áron, azt nem közölték.

Forrás: [origo]