14 millió forint a legolcsóbb Infiniti

Vágólapra másolva!
Szerdán nyílt meg az első Infiniti-kereskedés Magyarországon, a Gablini-cégcsoport által üzemeltetett szalon a Váci út 45. szám alatt várja az ügyfeleket.
Vágólapra másolva!

Júliustól hivatalosan is jelen van az Infiniti Magyarországon, az első szalon szerdán nyílt meg a Váci út 45. szám alatt. A kereskedést működtető Gablini-cégcsoport az Infiniti európai központjával összhangban első lépésben csak megismertetni szeretné a márkát a vásárlókkal, jövőre 110, utána 150 eladott autóval számol.

A hazai kereskedés számításai szerint Európában a legkedvezőbb (nettó) árakat sikerült kikalkulálni, legolcsóbb a G37, amely bruttó 13,929 millió forinttól elérhető. Valamivel drágább a G37 Coupé, árlistája 15,39 millió forinttól indul.

Az előzetes piacfelmérések szerint népszerűnek ígérkező EX37 bruttó ára 15,91 millió forint, míg az FX árlistája 18,044 millió forinttól indul. Ez az egyetlen modell, amely a 3,7 literes, 320 lóerős benzines mellett 390 lóerős, ötliteres blokkal is elérhető, az FX 50S ára 22,744 millió forint.

Nagy Dávid márkaigazgató szerint ezek az árak azt jelentik, hogy az Infiniti a BMW-hez igazította kínálatát. A szalonon az utolsó finomítások még hátravannak, de már várja a látogatókat, a dízel és hibrid modellek jövőre érkeznek.

Fotó: Hirling Bálint [origo]

Kattintson a képre, galéria nyílik!