Limitált sorozatokkal ünnepel a KTM

Vágólapra másolva!
Néhány limitált krosszmotor sorozattal és a hozzájuk adott kiegészítőkkel ünnepli az osztrák gyár, hogy az elmúlt 35 évben 160 világbajnoki címet szerzett.
Vágólapra másolva!

1974-ben történ, hogy az orosz Gennagyij Mojszejev megszerzte az osztrák KTM motorgyár első világbajnoki trófeáját a 250 köbcentis krosszkategóriában. Az elmúlt 35 év alatt több mint 160 világbajnoki címet sikerült még a márkának begyűjtenie a legkülönbözőbb kategóriákban, amit igen stílszerűen ünnepelnek.

Piacra dobnak több, Champion Edition nevű limitált szériát, amelyek egyedi fényezést kapnak. A különleges motorok dekorációja a jellegzetes KINI jegyeket viseli magán. Heinz Kinigadner neve a mai napig összeforr a KTM márkával, az 1984-es és 1985-ös év 250-es motokrossz világbajnoka és a KTM utazó nagykövete.

Forrás: KTM

A Champions Edition vásárlói az exkluzivitás mellett még két extrát is kapnak: az első egy KINI krosszmez, a második pedig a egy KTM-nyakvédő. A Champions Edition a következő kivitelekben kapható: 125 EXC, 250 EXC-F, 450 EXC és 530 EXC.