A bukik szerint kínai tulajdonosa lesz a Saabnak

Vágólapra másolva!
Különleges fogadási lehetőséget kínál ügyfeleinek a brit Ladbrokes: jó pénz reményében megtippelhetik, ki lesz a Saab új tulajdonosa.
Vágólapra másolva!

Nagy-Britanniában gyakorlatilag nincs olyan esemény, amelyre valamelyik irodában ne lehetne fogadni, szinte minden létező kimenetelre kínálnak oddsokat a bukmékerek. A világ legnagyobbjának számító Ladbrokes immár autóipari játékot is kínál ügyfeleinek, a vállalkozókedvűek megtippelhetik, ki lesz a Saab új tulajdonosa.

Érdemes figyelni az esélyekre, a bevételére nagyon ügyelő iroda ugyanis valószínűleg nem a levegőbe beszél akkor, amikor egy kínai konzorciumot tart a legesélyesebb befutónak. Két és félszeres nyereményben bízva lehet tippelni az ázsiaiakra, miközben a második helyen álló svéd konzorcium már ötszörös pénzt ér.

Harmadik helyre várja a Ladbrokes a Fiatot, amennyiben az olaszok lesznek az új tulajdonosok, hétszeres pénzt fizetnek a fogadóknak. Csekély esélyt adnak a Volvónak, a Ladbrokes 50-szeres nyereménnyel kecsegtet, ha a svéd riválissal sikerül nyélbe ütni az üzletet.

Forrás: [origo]