Vágólapra másolva!
Az előrejelzések kellemes, tavaszi időt ígérnek a hétvégére, így remek lehetőségünk lesz arra, hogy további kilométereket csavarjunk motorunkba. A kanyarok megtámadása mellé néhány programot is összeszedtünk.
Vágólapra másolva!

Forrás: [origo]

Az előrejelzések szerint igen kellemes, csapadékmentes hétvégénk lesz, ezért érdemes szabadtéri, mindenekelőtt motoros programot szervezni. Komárom és környéke például biztos, hogy motoroktól lesz hangos, ugyanis péntektől vasárnapig szervezi a Desperado M.C. ide első találkozóját a koppánymonostori ifjúsági táborban.

Teljesen más jellegű programnak ígérkezik szombaton a Rendőrnap nevű esemény, amelyet az Ötvenhatosok terén tartanak a fővárosban. Ez azért került be az ajánlóba, mert itt tartják meg - motoros rendőrök bevonásával - a Két keréken biztonságban elnevezésű motoros baleset-megelőzési rendezvényt is.

Szintén szombaton lesz a hajdúszoboszlói repülőtéren a Storm Riders Team motoros napja, és ugyancsak ekkor tartanak a budapesti Csömöri út 190 szám alatt egy motoros börzét a V2 Túra-Motorbázis szervezésében. Akik a sárdagasztásért vannak oda, azoknak vasárnap remek szórakozás lehet a Kőszárhegyi Moto-cross Klub versenye a kozmikus nevű Csillagvölgyben reggel kilenctől késő délutánig, további részletekért klikk ide.

Nem szabad elfeledkezni arról, hogy a vasárnap Japánban áll rajthoz Talmácsi Gábor a 250 köbcentisek között a gyorsaságimotoros vb-n, amit az MTV1 12.40-től fog közvetíteni.

Balesetmentes és kellemes motorozást kívánunk mindenkinek, további motoros programajánlókat erre a címre várunk.