Tuningautókkal érkezik Tokióba a Honda

Vágólapra másolva!
A most péntektől vasárnapig tartó Tokiói Autószalonon több jelenlegi modelljének átalakított változatát tárja a közönség elé a Honda. A legnagyobb érdeklődésre az S2000-es és a Jazz felpaprikázott verziói számíthatnak.
Vágólapra másolva!

A Jazz és az S2000 mellett további tizenegy kicicomázott modellt mutatnak be a japánok. A legtöbb kocsit a Honda házi tuningcége, a japán piacra dolgozó Modulo készítette, és bár a műszaki adatokról még semmit nem árultak el, két fotót mindkettőről közöltek. A kocsik külsejével érdemes megbarátkozni, mert könnyen lehet, hogy a jövőben ezekhez hasonló tuningcsomagokat fog majd árulni modelljeihez a Honda.

A Sports Modulo S2000 és a Sports Modulo Fit Jazz tanulmányok kívülről sportosabbá váltak az új, agresszívebb lökhárítóknak köszönhetően, mindkettő LED-es lámpákat és új alufelniket is kapott. Emellett belsejük a Modulo állítása szerint minőségében messze meghaladja majd az eredeti modellekét. Az autószalonon belpiacos Honda modellek tuningváltozatait is pódiumra állítják, például a Sport Modulo Civic Type-R-t, a Touring Modulo Accord Tourert, a Zet Sparkot, vagy a Life Style Study-t.

Forrás: [origo]Forrás: [origo]


Forrás: [origo]Forrás: [origo]