Gyári képeken a VW Golf GTI

Vágólapra másolva!
A Volkswagen Golf GTI hivatalos bemutatója az október elején nyíló Párizsi Autószalonon lesz. A részleteket már megírtuk, most itt vannak a gyári fotók.
Vágólapra másolva!

Hatodik generációjához érkezett a Golf GTI, a Volkswagen Párizsban rántja le a leplet az új modellről. A műszaki adatokról már ejtettünk szót, ám ahogy közeleg a kiállítás megnyitója, egyre többet lehet megtudni a Volkswagen legendává érett modelljéről.

A fotók alapján túl sok újdonságra nem kell számítani az új GTI kinézetével kapcsolatban, ugyanis a formai elemeken túl még a felnik is ugyanolyannak tűnnek, mint az ötödik generációs modellen. Természetesen azért a sportváltozathoz illő módosítások itt is jelen vannak, ilyen például a mélyre húzott lökhárítók, a küszöbök légterelői, a nagyobb méretű tetőszárny, és a sarkokba kitolt kipufogók.

A beltérben sem található túl sok újdonság, a hatodik generáció örökölte elődjének sportüléseit, kockás kárpitozását, és lapított sportkormányát. A Volkswagen 210 lóerős, kétliteres TFSI-motorral és hatfokozatú manuális, illetve duplakuplungos, hatfokozatú DSG-váltóval mutatja be az új GTI-t. Az autóból az adaptív lengéscsillapítás az az elektronikus önzáró differenciálmű sem fog hiányozni.

Forrás: [origo]

Kattintson a képre a galériához!