Vágólapra másolva!
A Lamborghini együttműködésben a Versace divatházzal limitált szériás Murcielagót tervezett, amelyhez természetesen szintén exkluzív kidolgozású kiegészítők is vásárolhatók.
Vágólapra másolva!

A Lamborghini és a Versace először 2006-ban működött együtt, akkor született meg a Murcielago kupé limitált sorozata. Most az LP 640 roadstert öltöztették a divatház stílusában és által készített pasztell fehér és fekete bőrbe. Amellett, hogy az autó orrán és ajtaján is megjelenik Versace védjegye, a görög stílusú díszítés, az autó belterében is feltűnik, például az ülések borításába préselve. Természetesen a nappabőr-borítást kézzel igazítják és varrják minden autóhoz, amely szintén csak egyedi megrendelésre készül.

Ha a vásárlók nem érnék be annyival, hogy autójuk teljes Versace-díszben pompázik, és a speciális üveg motorháztetőnek köszönhetően a 640 lőerós, 6,5 literes, V12-es motor is szabadon megcsodálható, néhány kiegészítőt is vásárolhatnak maguknak. Táskák, sapka, tárcák és kulcstartó is megtalálható az extrák között, és természetesen mindegyik bőrből készül, egyedi fém, az autó jelzésével ellátott plakettel díszítve.

Forrás: [origo]Forrás: [origo]