Újabb képek a Ford Focus RS-ről

Vágólapra másolva!
A Ford még 2007-ben közzétett egyetlen fotót az új Focus RS-ről, amelyen alig látszódott valami az autóból. Most napvilágra került néhány erősen stilizált fotó, amelyek inkább a grafikához állnak közel.
Vágólapra másolva!

Fotónak korántsem nevezhető képek láttak napvilágot a legújabb Ford Focus RS-ről. A képek bár árulkodó módon manipuláltak - például a száguldó autóban nem ül vezető -, de mégis valószínűleg ezek ábrázolják leghűségesebben az autót a tavalyi első hivatalos kép óta. A hatalmas légbeömlők, és fehér könnyűfém felnik mind-mind a ralis hagyományokra utalnak. A megfelelő leszorítóerőről a méretes hátsó szárny és a lökhárítóba integrált diffúzor gondoskodik.

Pontos technikai részletek továbbra sem állnak rendelkezésre, de valószínű, hogy a 2,5 literes, benzines, öthengeres turbómotort frissíti a Ford, amely körülbelül 280-300 lóerőt teljesít majd.

A Ford várhatóan még 2008 júliusában, a londoni autós seregszemlén bemutatja az RS sorozatgyártás előtti változatát, és valamikor 2009-ben jelentkezik a szériaérett RS-sel.

Forrás: [origo]Forrás: [origo]