Wéber sérülten is nyert

Vágólapra másolva!
Wéber Gábor ismét meggyőzött mindenkit arról, hogy kivételes képességű versenyző, hiszen pár héttel hatalmas bukása után nyakmerevítővel és még nem 100 százalékos állapotban, de megnyerte a Seatok futamát.
Vágólapra másolva!

Forrás: [origo]

Wéber Gábor a szezon első hétvégéjén egy szerencsétlen baleset miatt hatalmasat bukott a Seat Leon Szuperkupában, ami autóján maradandó nyomokat hagyott. Wéber ezen a hétvégén visszatért, nyakmerevítővel ugyan, de felvette a küzdelemet a kategória két fiatal tehetségével, Kiss Norberttel és Michelisz Norberttel. Szombaton Kiss nem adott esélyt senkinek sem, de az autója beállításain változtató Wéber vasárnapra fordított.

Igazított egyet nyakmerevítőjén és rajt-cél győzelmet aratott a negyedik futamon. Kiss Norbert a rajtnál nem tudta megelőzni őt, aztán a futam első felében nem volt elég gyors hozzá, a másodikban pedig már nem volt elég ideje, bár láthatóan gyorsult. A harmadik helyet a Bárkovics Zoltánnal vívott nagy csatában Csuti Viktor szerezte meg.

Forrás: [origo]

Wébert és Kisst üldöző bolyt, azaz Michelisz Norbertet és Hatvani Bálintot defekt akadályozta a jó helyezés elérésben, mindkettőjüket pont akkor érte el a technikai végzet, amikor már kész tervük volt a beavatkozásra. Így El Mola Amr és Lukács Ernő élete legjobb helyezésének örülhetett, ám ne kicsinyítsük érdemeiket, a tizennégy kört nekik is végig kellett hajtani.

Forrás: [origo]

SEAT Leon Szuperkupa IV. futamának hivatalos végeredménye:

1. Wéber Gábor (Zengő Motorsport) 28:43,119 perc

2. Kiss Norbert (IMC Motorsport Egyesület) +1,333 mp.

3. Csuti Viktor (Procar Motorsport) +32,283 mp.

4. Bárkovics Zoltán (Z.S.P. Racing Team) +32,669 mp.

5. El Mola Amr (Főnix Motorsport Egyesület) +52.841 mp

6. Lukács Ernő (Lukács Motorsport) +53,183 mp.