Kifogy a GT-R-ekből a Nissan

Vágólapra másolva!
1500 darabot rendeltek az első hónapban a Nissan szupersportkocsijából az európai vásárlók, ami pontosan annyi, amennyit a gyártó egy év alatt szándékozott kontinensünkön értékesíteni.
Vágólapra másolva!

A Nissan GT-R iránt mindenhol hatalmas az érdeklődés, és Európa sem kivétel. Első évében a Nissan 1500 darabot akart eladni a kontinensen a kocsiból, ám miután ennyi rendelés egy hónap alatt összegyűlt a kocsira, lehet, hogy újra kell gondolniuk tervüket. A megrendelések legnagyobb része, összesen 950 darab Nagy-Britanniából érkezett, de mind az ezerötszáz vásárlónak várnia kell még, hiszen az első GT-R-ek csak jövő márciusban érkeznek meg az öreg kontinensre.

Amerikában, ahova idén júliustól kezdik szállítani a sportkocsit, szintén elkelt már az első évre szánt GT-R-adag, míg a 2009-es modellévre az USA-nak kiosztott négykerekűek hatvan százalékát is már várja leendő gazdája. Megéri várni a japán autóra, hiszen a Nissan folyamatosan javít kocsiján így mind az amerikai, mind az európai modellek kicsit jobbak, frissebbek lesznek az eredeti GT-R-eknél. Az európai változatba például módosított kormányzás, és átkalibrált hátsó differenciálmű kerül majd a pletykák szerint.