Kiszivárogtak az új Mégane fotói

Vágólapra másolva!
A Renault elkészült a Mégane legújabb generációjával, ezt azok a kiszivárgott fotók bizonyítják, amelyek egy francia autós lapban jelentek meg.
Vágólapra másolva!

A Clio és a Laguna után a Mégane is felveszi a márka legújabb arculatát, amely az előző modellváltáshoz képest némileg finomabb, kevésbé erőteljes, szögletes. A francia Auto Plus nevű lapban megjelent fotók szerint a harmadik generációs Mégane a Genfi Autószalonon bemutatott Mégane Coupe Concept vonalvezetését és néhány elemét örökölte. A Renault egyébként továbbra is megkülönbözteti majd egymástól az egyes változatokat, hiszen a kupét általában az egyedülállók vagy fiatalok kedvelik, így ennek a modellváltozatnak sportosabb vonalakat rajzoltak, mint a komolyabb, ötajtós kivitelnek.

A jelenlegi modell 2006-ban esett át ráncfelvarráson, ám a mostani frissítés lényegében teljes megújulást jelent. A lapban megjelent fotókon három és ötajtós verzió is látható az új Mégane-ról, és - követve az eddigi trendet -, ha nem is rögvest a bemutatás után, de később valószínűleg lesz nyitható tetejű változat is.

A fotókon kívül azonban több információ nem szivárgott ki a harmadik generációs Mégane-ról, így az is csak találgatás, bár kétségkívül nagy esély van rá, hogy már idén ősszel, a Párizsi Autószalon közönsége találkozhat vele.

Forrás: [origo]Forrás: [origo]Forrás: [origo]