Farkas vette át az uralmat a Suzuki Swift Kupában

Vágólapra másolva!
A Suzuki Swift Kupa második időmérőjén ismét Farkas László és Lendvai István villogott, de ezúttal Farkas volt a gyorsabb, ő indulhat az élről. A tegnapi futamgyőztes Assenbrennernek nem sikerült az edzés
Vágólapra másolva!

Érdekes eredményt hozott a Suzuki Swift Kupa második időmérője, de nem az első sort illetően. A tegnapi naphoz hasonlóan ismét Farkas László és Lendvai István szórta a gyors köröket, azonban ezúttal a Főnix Motorsport kétszeres Astra bajnoka, Farkas lett a gyorsabb. Lendvai tehát a második helyről rajtolhat a holnapi futamon. Hatalmas meglepetés, hogy az újonc Bittman Attila második időmérőjén már harmadik. A tegnapi futamgyőztesnek, Assenbrenner Tibornak nem ment az edzés, csak az ötödik időt autózta.

Farkas László (Suzuki Swift Kupa): "Az időmérő nagyon érdekesen alakult, jól ment, de a vége felé nagyon csúszott az autó, mert sajnos használt gumival megyek. Azért nagyon örülök az eredménynek, remélem sikerül megtartani, de sok mindentől függ."

Lendvai István (Suzuki Swift Kupa): "Kicsit el vagyok kenődve, mert végig vezettem az időmérőt, és folyamatosan elveszik a pole pozíciós köreimet. Állítólag azért, mert elhagyom a pályát, de nem emlékszem rá. Szerencsére így is második vagyok, de lehettem volna első is! Nem jelent sokat, de akkor is jó lett volna, úgy érzem, hogy folyamatosan piszkálnak "pályaelhagyás" címén, mindig kapok valamilyen büntetést, valamiért kiszemeltek!"

Bittman Attila (Suzuki Swift Kupa): "Fantasztikus volt, életem második időmérő edzése, és örülök, hogy sikerült megszereznem a harmadik helyet!"