50 ezernél tart a Weltauto

Vágólapra másolva!
A magyarországi használtautó piac egyik meghatározó márkája, a Weltauto ma ünnepélyes keretek között az 50000. értékesített autóját adta át egy váci kereskedésben.
Vágólapra másolva!

A Porsche Hungária használtautók forgalmazására létrehozott Weltauto programja hét éve, ausztriai mintára valósult meg Magyarországon. Az évek során a márka a hazai piac meghatározó szereplőjévé vált, évente körülbelül 20 százalékkal nőttek az eladásaik az 550 ezer eladást produkáló magyar használtpiacon. A Weltauto partnerség feltétele a szigorú minőség-ellenőrzés, a programba csak a Porsche Hungaria márkakereskedői hálózatának tagjai léphetnek be.

Az ügyfelek kizárólag állapotfelmérésen átesett, szervizelt és jó műszaki állapotú autók közül választhatnak a cég kínálatán belül. A szerződött márkakereskedő partnerek 12 hónapos, vagy 30 000 kilométeres garanciát vállalnak a programba bevont autókra, amelyek hat évnél nem lehetnek idősebbek, és legfeljebb 120 000 kilométert futhattak. Kiegészítő szolgáltatásként a programba bevont autók garanciája az új autókéval megegyezőre bővíthető. Jótállást azokra az autókra vállalnak, amelyek első forgalomba helyezése Magyarországon történt, vezetett szervizkönyvvel rendelkeznek, és futásteljesítményük nem haladja meg a 30 000 kilométert.