Holland csoda-Corvette

Vágólapra másolva!
A holland Ugur Sahin Design elkészítette a már önmagában is csodás Corvette Z06 még paprikásabb változatát, melyet Z03 Conceptnek neveztek el. Ráadásul az autó nem csupán mutatóba készült, száz darabot piacra is dobnak belőle.
Vágólapra másolva!

Forrás: Ugur Sahin Design

A hollandok korábban már egy Ferrari Dino tanulmánnyal felhívták magukra a figyelmet, de új kocsijukkal most még nagyobb sikert érhetnek el. Új autójuk nem egyszerűen egy kozmetikai és teljesítménykúrán átesett Z06-os, hiszen annak minden karosszériaelemét szénszálasra cserélték, és több motor is elérhető lesz a kocsihoz megjelenésekor. A legerősebb változat LS7 V8-asa 750 lóerős lesz, míg a leggyengébb verzió sem szégyenkezhet majd a maga 500 lóerejével. Szénszálas elemeinek hála az 1375 kilogrammos kocsi ráadásul könnyebb is az 1421 kg-os Z06-nál.

Az autó árát és további részleteket csak márciusban közöl az Ugur Sahin Design, míg az első kocsik az év végén érkeznek meg boldog tulajdonosaikhoz. Akinek a Z03 elnyerte tetszését örülhet, mert a hírek szerint ez a modell csupán az első darabja Ugur Sahin tervezett szupersportkocsi-sorozatának.

Forrás: Ugur Sahin Design

Forrás: Ugur Sahin Design

Forrás: Ugur Sahin Design