A Porsche Panamerát villantott

Vágólapra másolva!
A Porsche szépen lassan csepegteti az információkat készülő négyszemélyes kupéjáról, a Panameráról, amely az ötödik tagként érkezik a családba. A sportlimuzin orra már megjelent egy hivatalos fotón.
Vágólapra másolva!

A Porsche nem Párizsra tartogatja a Panamera bemutatóját, hanem egy sokkal kifinomultabb reklámkampány végén rántják le a leplet a négyüléses modellről.

Az első fotókat ezért már közzétették, amelyeken ugyan nem sok látszik az autóból, de éppen elegendőek arra, hogy felcsigázzák az érdeklődést.

A képeken kikandikáló autó orrán csepp alakú fényszórók láthatóak, diódás helyzetjelzőkkel, amelyeket az index buráival építettek egybe.

A Panamera várhatóan 2009 első felében mutatkozik be hivatalosan, és elsőként egy V8-as turbófeltöltős, benzines motorral kínálja majd a Porsche, később pedig egy V6-os dízel is csatlakozik a motorválasztékhoz.

Forrás: Porsche

Ez lesz a Porsche teljes modellválasztéka: balra a kikandikáló orr a Panamera, jobbra a Cayenne, 911, Cayman és a Boxster


2010 év végére, vagy 2011 elejére készül el a hibrid változat, amelynek - valószínűleg - V6-os motorjához egy elektromos egység csatlakozik majd az orrban lévő blokk és a váltó közé ékelődve, míg az akkumulátorok a csomagtartóban kapnak helyet.