Jön az Alfa Romeo Brera TI

Vágólapra másolva!
Párizsban mutatkozik be az Alfa Romeo Brera TI, a mutatós kupé külsőleg és műszakilag is feljavított kiadása. A kocsi még idén ősszel megjelenik a szalonokban.
Vágólapra másolva!

Logikus lépés volt az Alfa Romeo részéről, hogy a 159 után a Brerának is elkészítsék a Turismo Internazionale változatát, hiszen a két autó műszakilag szinte egyforma. Kezdetben kétfajta Brera Ti lesz elérhető. Az egyikben a 2,2 literes 185 lóerős JTS motor, míg a másikban a 3,2 literes, 260 lóerős V6-os dolgozik, ez utóbbi az Alfa Torsen központi differenciálműves négykerékhajtását is megkapja. Az TI kiadás feszesebb felfüggesztést és az eddiginél erősebb, piros nyereggel ellátott Brembo fékeket kap.

Kellemes látvány nyújtanak a 8C Competizione stílusában fogant 19 colos felnik, míg belül a sportosságot hangsúlyozzák a hurkás bőrülések és az alu-pedálok. A középkonzol és a kormány közepe alumínium, vagy felárért cserébe szénszálas borítást is kaphat, míg a váltót és a kormányt perforált bőr fedi, a különleges kiadásra pedig egy TI feliratú táblácska hívja fel a figyelmet. Ha ennyi cicomázás sem lenne elég a vásárlók akár az egész műszerfalat is bőrbe öltözethetik.

Forrás: [origo]