Nyerjen belépőt a Luxusautó Showra!

Vágólapra másolva!
Október 18-ától 23-áig tart nyitva a Hungexpón az idei Luxusautó Show, amelynek keretei között a világ legdrágább és legritkább autócsodáit lehet megnézni testközelből. A rendezvényre tíz darab belépőt sorsolunk ki olvasóink között.
Vágólapra másolva!

A luxusautókat kedvelő és gyűjtő Bader al-Roudhan hazánkban élő kuvaiti üzletember idén ismét megszervezett egy olyan kiállítást, ahol a világ legdrágább autói sorakoznak fel. A rendezvény komolyságát jelzi, hogy több világmárka, mint például a Pagani, a Koenigsegg, a Rolls-Royce, a Gumpert, a Leblanc, a Ferrari és a Maserati is gyári szinten képviseli magát. Importőri kiállítóként lesz jelen az Aston Martin, a Bentley, a Lamborghini, a Cadillac, a Corvette, a Hummer, a Forma-1-es istállóval rendelkező holland Spyker, valamint idén először a Porsche is. A tavalyi budapesti szalon után a szervezők számtalan visszajelzést kaptak azzal kapcsolatban, miért nem mutatják be azokat az autókat is, amelyek megvásárlására az egyszerű látogatóknak is van esélyük. Most ez a vágy is teljesül, hiszen meghívták a világ nagy tömeggyártóit. Tehát lesznek megfizethető autók is, mint például az Alfa Romeo, az Audi, a Citroën, a Fiat, a Honda, a Mazda, a Mercedes-Benz, a Mitsubishi és még jó néhány márka.

Nyereményjáték

A kiállításra 5x2 darab belépőt sorsolunk ki azon olvasóink között akik, helyes válaszolnak az alábbi kérdésre:

  • Melyik autógyár tulajdonában van a Rolls-Royce márka?

A megfejtéseket erre az emailcímre várjuk csütörtök délután 4 óráig. A nyerteseket emailben értesítjük, nevüket rovatunkban is közöljük.

További információ a rendezvényről itt.