A küszöbön az Accordok új generációja

Új Honda Accord tanulmányt mutatott be a japán gyártó a Detroiti Autószalonon. A Honda a korábbi visszafogott formájú modellek helyett egy meglehetősen agresszív arculatot választott az új Accordhoz.

A nyolcadik Accord generáció megjelenése teljesen eltér a korábban megszokottaktól. Az új karosszériát legfőképpen hosszabb motorházteteje és a látványosan lejtő tetővonala különbözteti meg az előző nemzedékektől. Az autó elejének a mélyen ülő reflektorok és a karakteres légbeömlők kölcsönöznek igazán agresszív megjelenést. A lökhárítóba beépített négy kipufogó nem csak teljessé teszi az új egyedi és sportos alakú Accordot, de az autó megnövelt teljesítményére is következtetni enged.


Az új Accordban egy erős, de a gyár ígérete szerint környezetbarát V6-os motor dorombol, mely a Honda újgenerációs változó hengervezérlésével (VCM) is fel lett vértezve. Ugyancsak jó hír, hogy az autó felépítése a Honda ACE technológiáját követi, ami az ütközési energia nagy területen való hatékony elosztásával teszi különösen biztonságossá az autót.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK