Már tesztelik a Mercedes C Sportcoupét

Vágólapra másolva!
Még nem is olyan régen leplezték le az új Mercedes-Benz C-osztály formavilágát, máris itt az újabb modell. Lesifotósok ugyanis elkapták az új Sportcoupét.
Vágólapra másolva!
Forrás: [origo]Forrás: [origo]


A Mercedes-Benz C-osztály eddig sem egyféle karosszéria-típussal volt kapható, hanem a termékskála egyszerre több modellből tevődött össze. Volt a sima limuzin az átlag vevőknek, de volt T-Modell is (kombi) a családosoknak. A Sportcoupé a fiatalabb vásárlók számára készült, akik a kompaktabb méretek mellett a dinamikusabb autót szeretnének.

Azt mindenki tudta, hogy az új C-osztályból is lesz Sportcoupé, azonban most néhány kémfotós révén kiderült, hogy már javában tesztelik. Természetesen az új modell alapján készült, vagyis kissé hosszabb motorháztetőt kapott, aminek köszönhetően a teljes hossza is megnő 5 centiméterrel. A fényszórók szögletesebbek lesznek, míg a hűtőrács meredekebben ível felfelé. Érdekes, hogy a fotók alapján az autó fara nem különbözik majd számottevő mértékben az elődtől, persze ez még a hivatalos bemutatóig alakulhat. A motorválaszték is megegyezik majd a sima limuzinéval.

Forrás: [origo]Forrás: [origo]