Kiszivárgott képek az új Muranóról

Vágólapra másolva!
Egy internetes fórumon keresztül kerültek nyilvánosságra az első képek az új Muranóról. A kocsit hivatalosan a Los Angelesi Autószalonon mutatják be.
Vágólapra másolva!
Forrás: [origo]Forrás: [origo]


Mivel hivatalos információkat még nem közölt kedvelt a luxus szabadidő-autó második nemzedékéről a Nissan, csupán külsejét lehet szemügyre venni. Az elődöt 2005-ben a világ legszebb autójának választották, így aztán az a gondolat járhatott a Nissan tervezőinek a fejében, hogy kockázatos lenne a Muranót egy radikálisan új karosszériával megáldani. Ennek megfelelően összességében az autó formája nem sokat változott, bár vannak rajta furcsaságok.

Forrás: [origo]Forrás: [origo]


Oldalának kialakítása maradt a régiben, a tetejét két, valószínűleg opciós napfénytető díszíti. Az autó hátulján elsőre csupán a lámpák változása tűnhet fel, amitől a Murano kicsit szerényebb megjelenésű lett. Ez azért meglepő, mert az autó orrát bátran rajzolták át a Nissan formatervezői lett, a hűtőrács és a fényszórók teteje most már egy ívet alkot, az összképet mégis emészteni kell egy darabig. A pletykák szerint az autó értékesítése 2008 első negyedévében kezdődik meg, két- és négykerék-meghajtású változatokban. A motorháztető alatt itt is egy 3,5 literes V6-os benzines találunk majd 265 lóerővel, a sebességváltást továbbra is fokozatmentes automatikus váltó intézi majd.