Hivatalos kép az Impreza WRX STi-ről

Vágólapra másolva!
Temérdek kémfotó után végre egy hivatalos felvétellel örvendeztette meg az utcai raliautó híveit a Subaru. A felvételt csak étvágygerjesztőnek szánta a gyártó, a hivatalos bemutatóra még az októberi Tokiói Autószalonig várni kell.
Vágólapra másolva!

A gyári fényképet látva úgy tűnik, a korábbi kémfotók alapján született megállapításaink beigazolódnak. Az autó óriási motorháztető-légbeömlője szinte vonzza a tekintetet, és nagyméretű hátsó spoilere is jól látható a képen. Emellett biztosra vehetjük, hogy az autó erőteljesen kiszélesített sárvédőkkel, és teljesen áttervezett lökhárítókkal jelenik majd meg. Mindezek bizonyára kellően megnyugtatják azokat, akik esetleg attól féltek, hogy kedvenc Subarujuk nem lesz kellően agresszív megjelenésű.

Bár a hivatalos bemutató csak egy hónap múlva esedékes, az autóról egy pár adatot már most szinte biztosra lehet tudni. A WRX STi várhatóan egy 300 lóerős, 450 Nm-es nyomatékú, turbófeltöltős boxermotorral jelenik meg, a pletykák szerint már készül hozzá a duplakuplungos sebességváltó is. Ezek mellett még valószínűnek tűnik, hogy a kocsi Amerikában egy 2,5 literes motorral, míg Japánban és Európában kétliteres motorral lesz kapható.

Forrás: [origo]