Ilyen lesz a Mátrai Hegyiverseny

Vágólapra másolva!
Ezen a hétvégén hazánk egyetlen legendás hegyipályáján rendeznek versenyt, ahol a rengeteg nagyon erős túra- és formaautó mellett lesznek népszerű kiegészítő programok is. Egy kis kedvcsináló.
Vágólapra másolva!

Aki még nem tudja, hogy mit csinál június utolsó hétvégéjén, és szereti a hegyeket, valamint a gyors autókat, annak van egy jó programajánlatunk. Ezen a hétvégén rendezik ugyanis meg a minden évben szokásos Mátrai Hegyiversenyt. A legendás parádsasvári hegyi pályán immár 31. alaklommal száguldoznak majd a gyorsasági autós bajnokság állandó résztvevői, illetve azok, akik erre a versenyre csatalakoznak a mezőnyhöz.

A verseny minden évben igen színvonalasra sikerül, hiszen a rengeteg nagyon erős túra-, illetve formaautó mellett népszerű kiegészítő programok is vannak. Természetesen a bajnokságban külön mezőnyt jelentő márkakupások is itt lesznek, így az sem kérdés, hogy ismét fantasztikusan gyors felfutásokat láthatunk a SEAT Leon Szuperkupa résztvevőitől. Hatalmas küzdelem várható a Shell V-Power Racing Renault Clio Kupában és a Suzuki Swift Kupában is. A túraautósoknál ismét jönnek Porschék, BMW-k, vagy éppen Mitsubishik, így megint nagy csatát várhatunk az élen dr. Kiss Elemértől, illetve Walter Csabától, amelybe ezúttal minden bizonnyal bele szeretne szólni Bódis Kálmán is. A formaautósok sem maradnak otthon, ismét próbára teszik bátorságukat. A gyorsaságisok versenye mellett lesznek betétfutamok is. Ilyen a Trabant Trophy, a Lada Show, és Historic Rally is, de lesznek driftelők is. Szombaton a futamok után Parádsasváron érdekes programok, is lesznek, hiszen lesz bikinis szépségverseny, és koncertek.

A verseny szombaton az időmérő edzésekkel indul, és mindkét nap várhatóan 18 órára fejeződik be. Bővebb információ a verseny hivatalos honlapján.

Egy kis kedvcsináló a 31. Mátrai hegyversenyhez.