GTI-verő Kia cee'd közeleg

Vágólapra másolva!
Terjed az interneten három fénykép, amelyek egy sportos kiegészítőkkel felruházott Kia cee'd-et ábrázolnak. Nem lennénk meglepve, ha az év végén bemutatkozó csúcsmodell nagyon hasonlítana a lefényképezett autóra.
Vágólapra másolva!

A Kia már korábban bejelentette, hogy 2007-ban bemutatja a cee'd négy új karosszéria-változatát. A háromajtósból, a kombiból, és a kupé-kabrióból már láthattunk szériaközeli tanulmányautókat, egyedül a sportváltozat hiányzott eddig. A lent közölt, Dél-Koreából származó fényképek viszont könnyen lehet, hogy a csúcsváltozatot ábrázolják, amit a módosított hűtőrácson felfedezhető xR embléma is valószínűsít. Nem csak a kis felirat, hanem a diszkrét tetőspoiler, a határozottan sportosra szabott lökhárítók (elöl fekete betétes, hátul diffúzoros), az oldalsó küszöbök is utalnak az erős motorra. A csúcs cee'd erőforrása, a pletykák szerint egy turbófeltöltésű, kétliteres benzines lesz, 200 lóerő körüli teljesítménnyel. Csak a krómkeretes tanknyílás, és a krómozott hátsó rendszámvilágítás tűnik vásári tuningbóvlinak, remélhetőleg a végső változatról elhagyják majd ezeket a hatásvadász részleteket.

Forrás: [origo]Forrás: [origo]Forrás: [origo]

Kia cee|d - 7 évvel előz mindenkithttp://www.origo.hu/auto/20061212kiaceed.htmlKia cee|d - egy koreai sikertörténet Európábanhttp://www.origo.hu/auto/20061020kiaceed.htmlKombival egészül ki a Kia cee|d-kínálathttp://www.origo.hu/auto/20060922kombival.htmlcee|d néven jön az új kompakt Kiahttp://www.origo.hu/auto/20060815ceed.html