Autósmozi: BMW X5 villámteszt

Vágólapra másolva!
Jóformán még meg sem jelent nálunk az új X5-ös BMW, de az [origo] olvasói máris szinte mindent megtudhatnak a modellről egy kissé rendhagyóra sikeredett autósmoziból.
Vágólapra másolva!

Kívülről szinte alig változott valami az X5-ös BMW-n, ezért egy laikus számára szimpla ráncfelvarrásnak is tűnhet a dolog, pedig a bajor gyár egy teljesen új autót épített. Az új generációs szabadidőautó közel 20 centivel lett hosszabb, így - akárcsak legfőbb konkurensei - már 7 személyes kivitelben is rendelhető. A harmadik üléssor, jelen esetben is csupán szükségmegoldásnak tekinthető, így nyugodt lelkiismerettel kizárólag gyermekek ültethetőek a csomagétrből kihajtható ülésekre.

Az alábbi videó főszereplője egy 3 literes dízelmotorral dicsekedhet, melyről annyit érdemes tudni, hogy a 235 lóerős teljesítmény mellé tekintélyes, 520 Nm-es nyomaték társul. Akit nem győztek meg a fenti számok, az egy 4,8 literes V8-as benzinessel vigasztalódhat 355 lóerős teljesítménnyel a motorháztető alatt. A 3 literes dízel alapára 15 millió forint, míg a bivalyerős benzines 20 milliótól indul. További részletek a moziban.

Forrás: MTI

Autósmozi: BMW X5 3.0d - 6:35 p