Pályacsúcs közelében tesztel Talmácsi

Vágólapra másolva!
A gyorsaságimotoros-világbajnokság 125 köbcentis kategóriájában induló Talmácsi Gábor parádésan teljesít első tesztjén új csapatával és motorjával.
Vágólapra másolva!

Talmácsi Gábor menedzsmentjének beszámolója szerint "fantasztikusan alakul" a magyar motoros első tesztje új csapatával. Bár a második tesztnap délelőttjén az időjárás miatt egyetlen versenyző sem gurult ki a pályára, nem telt eredménytelenül az idő a boxban sem. Délután viszont kisütött a nap, felszállt a sűrű köd és megkezdődhetett az érdemi munka. Az előző naphoz képest néhány új, 2007-es fejlesztésű alkatrész is belekerült Talma motorjába, ami a köridején is egyből meglátszódott: Gábor 1:47.0-s időt futott, amivel mindössze egy tizedmásodperccel maradt el a Mattia Pasini által felállított pályacsúcstól és egy másodperccel volt gyorsabb új csapattársánál, Faubelnél is, aki mögötte a második helyen zárta a napot.

Talmácsi nyilatkozata a keddi tesztnap után:
"Iszonyatosan boldog vagyok. Nem számítottam arra, hogy már rögtön az elején ennyire jó lesz minden. A csapat kiváló munkát végez és a gyári mérnökök is mindenben támogatnak. Úgy futottam a pályacsúcshoz közeli időt, hogy a pálya első és a második szektorában érzésem szerint még mindig lehetne javítani. Egyre jobban érzem a motort és szépen haladunk előre."