Supermotót kapott Pulai

Vágólapra másolva!
Olimpiai aranyérmes kenusunk élete nemrégiben alaposan felgyorsult, ugyanis egy 942 köbcentis és közel 100 lóerős supermotót kapott a KTM hazai importőrétől.
Vágólapra másolva!

Aki mostanában sokat jár a Budapestről Dunavarsány felé vezető úton, gyakran találkozhat egy fekete KTM 950 Supermotóval. A jellegzetes hangú V2-est két méter feletti óriás vezeti, aki nem más, mint a Sydneyben rendezett olimpia kenu kettes 500-as aranyérmese, Pulai Imre.

Pulai ilyenkor a dunavarsányi edzőtáborba igyekszik, ahol a szegedi kajak-kenu vb-re készül éppen. "Naponta két edzés van, közben felmegyek Pestre ügyeket intézni, nagyon sokat vagyok úton. Éppen ezért nem mindegy, hogy milyen gyorsan jutok el valahova, autóval lényegesen több időt venne igénybe a közlekedés. Ráadásul imádok motorozni, hétvégén is azzal járok" - meséli az idei Európa-bajnokságon bronzérmes helyezést elért versenyző.

Imre motoros pályafutása egy Simson Starral kezdődött tizenhét éves korában. Ezt egy beteg váltójú 350-es Jawa követte, majd különböző endurók. "A KTM 950-es Supermotóra már régóta vágytam, és nagyon örültem neki, amikor a KTM Hungária felajánlotta, hogy egy ilyen motor nyergében tölthetem az idei szezont. Nagyon tetszik, hogy ez a motor nem 'bambulós' fajta. Könnyen feljön az eleje, brutálisan jó az első fékje - igazi, nekem való sportgép" - mesél Pulai a KTM-mel szerzett élményeiről.