Ducati-különlegesség Amerikából

Vágólapra másolva!
Azok a szerencsések, akik tavaly eljutottak a világ egyik leghíresebb motoros találkozójára Daytonába, bizonyára még emlékeznek egy átépített Ducatira, amelyet a Moto Maxy sátra előtt lehetett megcsodálni.
Vágólapra másolva!

A bevezető kicsit fellengzősnek tűnhet, ám a képeket nézegetve bizonyára mindenki egyetért azzal, hogy ezt a Ducatit, pontosabban azt, ami lett belőle, bizony nehéz elfelejteni. A híres daytonai motoros találkozó közönsége láthatta először élőben ezt a masinát, amely a Moto Maxy munkáját dicséri. Az amerikai cég a blokkon kívül szinte mindent lecserélt a motoron, ráadásul az erőforrást sem hagyta érintetlenül, hanem szépen felpiszkálta.

Teljesen egyedi a váz, az idomok és a kipufogórendszer is, míg a futómű egyenesen a versenypályákról érkezett, ugyanis ilyen Öhlins alkatrészekkel lehet találkozni a Superbike világbajnokságon futó paripák némelyikén is. Akinek nagyon megtetszett ez az egyedi motor, az jobban teszi, ha mielőbb jelzi vételi szándékát a cég illetékeseinél 18 500 dollárral, azaz mintegy négymillió forinttal a számláján.