Replika motorokkal ünnepli Rossi sikerét a Yamaha

Vágólapra másolva!
Nem kevesebb, mint három replika modellel ünnepli 2004-es MotoGP győzelmét a Yamaha. A feltehetően Valentino Rossi rajongókból álló célközönség két robogó és egy kis sportmotor közül válogathat.
Vágólapra másolva!

Érthető módon a Yamaha anyagi haszonra szeretné váltani Valentino Rossi fergeteges MotorGP-szereplését, ezért a tavalyi R6-os replika után, idén három motorral ünnepli a 2004-es világbajnoki cím megszerzését.

BW's 50 MotoGP Replika

A MotoGP stílusjegyeit magán viselő 50 köbcentis robogó elsősorban "ducibb" kerekeivel tűnik ki az átlagból, így az aszfaltozott utakat elhagyva is magabiztosan lehet vele közlekedni. A három replika közül a BW's külseje sikeredett a legvisszafogottabbra, ugyanis mindössze a kétszínű fényezés és néhányMotoGP-s logó hívja fel rá a figyelmet. Akik nagyon megnézik a motort, azok kiszúrhatják még az egyedi műszerfalat és ülést is, amely alatt egy kis tábla található a 2005-ös évad versenypályáival.

TZR 50 Race Replika

A TZR azoknak a fiataloknak készült, akik a robogózáson túllépve bele szeretnének kóstolni az igazi motorozásba. Az 50 köbcentis versenygép megkapta Rossi 46-os rajtszámát és néhány egyedi matricát, amelyekkel már szinte úgy fest, mint a nagyok.

Aerox Race Replika

A Yamaha Aerox replika szintén Rossi győzelmeit hirdeti óriási 46-os rajtszámokkal és az olasz világbajnok versenymotorjának színeivel, beleértve a szponzorok feltüntetését is. Külön esztétikai csemege, hogy még a felnin is feltüntették Rossi nevét és rajtszámát.

A speciálisan átalakított modellek május első felétől érkeznek meg Magyarországra, árukról egyelőre még nem tudott tájékoztatást adni az importőr.