MotoGP: Talmácsi Hong Kongban

Vágólapra másolva!
A gyorsaságimotoros-világbajnokság egyik legsikeresebb versenyzője nem tért haza a nagy vízhangot kiváltott katari futam után, hanem elutazott Kínába néhány napra.
Vágólapra másolva!

A magyar pilóta lassan 4 hete, hogy külföldön van és bizony már neki is hiányzik a családja, és honvágyam van. A katari futam után közvetlen ugyan nem volt verseny, de igazi erőletett menet lett volna számára haza utazni, majd alig néhány otthon töltött nap után ismét repülőre szállni, ezért Talmácsi Gábor elfogadta az Arlen Ness meghívását Hong Kongba.

A gyár vezetői nagyon sok szeretettel fogadták őt, és jó házi gazdaként mindenhol körbevezették. Talma nagyon kíváncsi volt magára a városra is, és arra, hogy hogyan csinálják azokat a ruhákat, melyben ő is versenyzik és adott esetekben a motorosok az életüket is köszönhetik neki. Talma így kommentálta a látottakat: "Fantasztikus, örülök, hogy eljuthattam ilyen helyre".

Ezt követően meglátogatta az egyetlen hong kongi KTM szalont is, ahol szintén nagyon örültek neki, és rengeteget beszélgettek. De a "szórakozás" mellett Talma kivétel nélkül mindennap kemény edz, kondizik, hiszen a hét végén újabb futamra kerül sor Ausztráliában, ahol szeretne a legjobb formában lenni.

(talma.hu)