Makai a Clio-kupa új bajnoka

Vágólapra másolva!
Hétvégén a Hungaroringen az Autós Gyorsasági Országos Bajnokság utolsó futamait rendezik a II. Csuka Gabona Kupán. Az egyik márkakupa-sorozatban már eldőlt az egyéni bajnoki cím sorsa - trónfosztással.
Vágólapra másolva!

Millió DuEn-fotó a versenyhétvégéről

Makai György a Shell V-Power Racing Renault Clio Kupa új bajnoka! Makai 12 pont előnnyel várta a szezonzárót, a címvédő Wéber Gábor pedig úgy, hogy mindkét hátralévő futamot megnyeri, bízik abban, hogy befér még valaki közéjük, s akkor ismét diadalmaskodhat. A szombati verseny eleinte így is alakult: Wéber vezetett, Bárkovics Zoltán volt a második, Makai "csak" a harmadik. Aztán műszaki hiba miatt Wéber, majd Bárkovics is feladta, Makai nyert, s ezzel bajnok. A dobogó további fokaira Czollner Gyula, illetve Gál Szabolcs állhatott fel. Mindezzel együtt vasárnap sem lesz unalmas a meccs, meccs a csapataranyért.

A Mobil1 Opel Astra Classic Kupában Bíró Gézának 2 pont fórja volt Farkas Lászlóval szemben, most pedig már 4. Mert előbbi negyedik, utóbbi ötödik lett. nyernie (a Ringen először) Kiss Norbertnek sikerült, a második helyen Szamosvári Béla, a harmadikon Molnár Zoltán végzett.

Ma is érdemes tehát kilátogatni a Hungaroringre, a versenyek mellett számos egyéb remek program várja a család minden tagját. A belépés ingyenes, buszokkal is ki lehet menni. További infók itt!

Részletes eredményekkel, nyilatkozatokkal, a többi kategória történéseivel, fotókkal, mindennel hamarosan jelentkezünk.