Értékesítési rekordot döntött a Saab 9-3 Cabriolet

Vágólapra másolva!
Az új Saab 9-3 Cabriolet értékesítési rekorddal ünnepli gyártásának első évfordulóját, megerősítve pozícióját a vászontetős autók európai piacán.
Vágólapra másolva!

Számos európai piacon számít bestsellernek, és az év végére várhatóan közel húszezer darabbal múlja felül a Saab globális értékesítési rekordját a 9-3 Cabriolet. Az eladások már a típus tavaly szeptemberi bemutatása óta szárnyalnak, miközben a fő vetélytársaké visszaesett.

Az európai értékesítés január és augusztus között megközelítette az előző évi 130 százalékát, minden idők legjobb Saab-eredményét érve el az Egyesült Királyságban (3256 darab), Írországban, Spanyolországban, Svédországban, Franciaországban, Svájcban, Belgiumban, Portugáliában, Görögországban és Norvégiában. Hollandiában, Belgiumban, Norvégiában és Svédországban az új 9-3 Cabriolet a legkelendőbb a maga kategóriájában.

9-3 Cabriolet



A 9-3 Cabriolet-t egy külön ennek szentelt üzemben gyártja a grazi Magna Steyr. 150, 175 vagy 210 lóerős, kétliteres benzines turbómotorral, háromféle felszereltségi szinttel - Linear, Vector és Aero - kapható. Az EuroNCAP törésteszten maximális, ötcsillagos értékelést ért el.