Nyitott házasságot akart az énekesnő, hogy kipróbálja egy nővel

BET Presents: 2018 Soul Train Awards - Red Carpet & Arrivals GettyImageRank3 Presenting People VERTICAL THREE QUARTER LENGTH USA Nevada Las Vegas Two People Photography FASHION Orleans Arena Arts Culture and Entertainment Attending Celebrities Ronnie DeVo
LAS VEGAS, NV - NOVEMBER 17: Shamari DeVoe (L) and Ronnie DeVoe of Bell Biv DeVoe attend the 2018 Soul Train Awards, presented by BET, at the Orleans Arena on November 17, 2018 in Las Vegas, Nevada. Leon Bennett/Getty Images for BET/AFP
Vágólapra másolva!
Tényleg nem átlagos a Nem átlagos feleségek – Atlanta új szereplője, Shamari DeVoe, már az elején arról mesélt, hogy a férjével egy ideig nyitott házasságban éltek.
Vágólapra másolva!

A The Real Housewives-sorozat, vagyis a Nem átlagos feleségek Atlantában játszó kiadásába frissen került be a Blaque énekesnője, Shamari DeVoe, aki nem vesztegette az időt, rögtön a második epizódjában megosztott magáról egy pikáns részletet.

Shamari DeVoe és a férje, Ronnie Forrás: AFP/2018 Getty Images/Leon Bennett

Mint mondta, rávette a férjét, hogy nyitott legyen a házasságuk, mert kíváncsi volt, milyen együtt lenni egy másik nővel. "A válás szélén álltunk, nehéz időket éltünk át, de ott volt ez a lány, aki felkeltette az érdeklődésemet. Valami mást akartam csinálni" – mesélte.

DeVoe szép emlékként gondol vissza az időszakra, ami másfél évig tartott. A férjének egyébként csak annyi kikötése volt, hogy másik férfi ne legyen a nő életében, a leszbikus kapcsolatokkal nem volt baja.