Kemény beszólások, bántások miatt tűntek el sztárok a közösségi oldalakról

Kemény beszólások, durva bántások miatt tűntek el sztárok a közösségi oldalakról
molnár-szilágyi szilvi
kanye west
selena gomez
justin bieber
Vágólapra másolva!
Caramel felesége fél év szünet után a napokban tért vissza az Instagramra, áprilisban azért törölte magát az oldalról, mert, mint írta, a lelke nem bírt el több mocskot. Nem ő az egyetlen, akit elüldöztek a kommentelők – nézze meg összeállításunkban, kik függesztették fel közösségi oldalukon profiljukat a kemény beszólások, bántások miatt.
Vágólapra másolva!

Molnár-Szilágyi Szilvi

Caramel felesége közösségi oldalán tudatta a hírt még áprilisban, hogy kislányuk leukémiás, ott számolt be az aggódó követőknek Szofi első műtétjéről, és ott köszönte meg annak a véradónak a segítséget, kinek a vére a kislányához került.

Molnár-Szilágyi Szilvi rengeteg pozitív üzenetet, energiát kapott 83 ezer követőjétől, de voltak, akik ebben a helyzetben sem tudtak uralkodni magukon.

Forrás: Instagram

Molnár-Szilágyi Szilvi emiatt törölte magát az oldalról, mint írta, nem bírt már el a lelke több mocskot. „Jólesett a sok erő és szeretet, amit tőletek kaptunk az elmúlt pár napban, de egy-két ember undorító like-vadásznak tart, amiért Szofiról posztoltam, amióta kiderült a betegségünk. Az én lelkem nem bír el több mocskot és gonoszságot, ezért most felfüggesztem a profilomat. CSAK ERŐT AKARTAM ADNI MÁSOKNAK ÉS GYŰJTENI. Úgy tűnik, ez a mai világban nem lehetséges” - írta az utolsó Instagram-posztjában.

Caramel felesége a napokban, friss családi fotóval tért vissza az oldalra - nézze meg itt!

Nézze meg a többieket is, lapozzon a folytatásért!