Visszatért a Hős6os, de most a tévébe

Vágólapra másolva!
Néhány éve annak, hogy bemutatták a Hős6os mozifilmet, melyből most sorozatot készített a Disney, így a tévében folytatódik Hiro és Baymax története.
Vágólapra másolva!

"Az a csodálatos a Hős6os történetében - úgy a mozifilmben, mint a sorozatban is -, hogy Hiro egy érzelmi utazáson vesz részt. A moziban láthattunk, hogyan dolgozza fel a gyászt, a testvére elvesztése után. Hogyan találja meg önmagát, és a saját küldetését.

A múltbéli történetek abban segítenek számára, hogy mindig egyre jobb és jobb legyen, bármibe is kezd az életben" - mesélte Bob Schooley, a sorozat egyik készítője, aki szerint a nézők nagyon megszerették Hiro testvérét a moziban, így a sorozatban, bizonyos emlékképekben újra találkozhatnak vele a nézők.

Forrás: Disney

Schooley, és a többi készítő is azt vallja, hogy a Hős6os azok közé a mesék közé tartozik, amelyek nem akarják eldugni a gyerekek elől azt a tényt, hogy az életben számos veszteség ér minket. Inkább azt érzik küldetésüknek, hogy ezeket olyan módon mutassák be a gyerekeknek, ahol találkozhatnak a saját érzelmeikkel, megismerhetik a kapaszkodókat, a barátság, a tudás és a hősiesség erejét.

Persze a sorozatban már sokkal több minden szól a kalandokról. "A legtöbb szuperhősös mozi arra épül, hogy vannak a jófiúk és a rosszfiúk, akik megharcolnak egymással. És persze mindig lehet valakinek szurkolni. Gondoljunk csak az elképesztően népszerű Bosszúállók mozikra.

A mi hőseink fő küldetése, hogy segítsenek olyanoknak, akik bajba kerültek. A karakterek motivációja az, hogy jobbá tegyék a világot" - ezt már a sorozat egy másik alkotója, Mark McCorkle mesélte el nekünk.

Hiro, Wasabi, Go Go, Mézvirág, Fred és Baymax kalandjai a Disney Channelen láthatók minden nap 15 órakor.