Öngyilkos akart lenni Kovács Patrícia exe

Kovács Patrícia
Vágólapra másolva!
Kovács Patrícia elárulta, hogy ő minden korábbi párjával jó viszonyt ápol, sőt, két legnagyobb szerelmével a szakítás után a legjobb barátok lettek.
Vágólapra másolva!

"A két legnagyobb kapcsolatom, ami véget ért, most a legjobb barátaim, de ez nem ment könnyen, ide el kellett jutni. Ha valami nagyon sokáig szép volt, éveket töltöttünk együtt, elmúlik a szerelmi viszony, de attól még azt az embert ugyanúgy szeretem" - mondta a színésznő, aki egyszer még egy romantikus estét is otthagyott, amikor exe vészhelyzet miatt hívta a Blikk szerint.

Forrás: VIASAT3/Labancz Viktória

"Volt például egy olyan történet, hogy ültem a kádban, gyertyafényben, pezsgővel az új szerelmemmel, amikor csörgött a telefon. Az exem hívott, hogy azonnal menjek, mert ő bevette a gyógyszereket. Én pedig azt mondtam, hogy drágám, nem tudom, mikor, de jövök. Kiszálltam a kádból, és mentem hozzá, mert bajban volt a régi párom" - mondta Kovács Patrícia, de a történet szerencsés fordulattal ért véget.

"Tényleg bevett gyógyszert, de szerencsére nem sokat. Ott kellett ülnöm vele, és meg kellett nyugtatnom, hogy nem fog elveszíteni"- idézte vissza a régi történetet a színésznő.