Kínába, a világdöntőre utazik a Magyarország Szépe győztese

Magyarország Szépe finálé, Miss World Hungary, 2018 döntő, GALÉRIA
Szarvas Andrea képviselheti majd hazánkat a Miss World világversenyen decemberben Kínában. Nézze meg, hogy fest a szépségkirálynő civilben! Lapozzon a fotókért!
Vágólapra másolva!
Szarvas Andrea november 9-én indul útnak, hogy Magyarországot képviselje a Miss World világdöntőn. A vésztői szépség nemzeti ajándékként egy hungarikumot, halasi csipkét visz magával, valamint több, mint egy tucat egyedi tervezésű alkalmi ruhát, amiben szeretné elkápráztatni a zsűrit.
Vágólapra másolva!

"Izgatottan várom az előttem álló heteket. Soha ilyen messzire még nem utaztam, ráadásul egyedül vágok neki az útnak. Sokat dolgoztam az elmúlt hónapokban, hogy testileg-lelkileg a maximumot hozzam ki magamból, óriási felelősség, hogy az egész országot képviselem a világ előtt. Nagyon szigorú időbeosztásunk lesz a felkészülés ideje alatt, nem sok szabadidővel gazdálkodunk majd. Remélem, hogy életre szóló élményekkel gazdagodom és sikerül jó helyezést elérnem. Még nem tudom, hogyan tudok majd kapcsolatba lépni a követőimmel, de igyekszem mindent megosztani a közösségi oldalakon" - nyilatkozta a Miss World Hungary cím birtokosa, Szarvas Andrea, aki egy különleges nemzeti ajándékot is csomagol a bőröndjébe.

Fotó: Polyák Attila - Origo

A verseny szabályai szerint ugyanis minden döntősnek egy, az országának hagyományára, kultúrájára jellemző tárgyat is vinnie kell magával a világversenyre. Andrea az idei évben halasi csipkét visz magával, ami 2014 óta a hungarikumok közé tartozik.

Szarvas Andrea november 9-én utazik el Kínába és december 8-án, a Miss World világdöntőjén szoríthatnak érte a magyarok.

Nézze meg, hogy fest civilben Magyarország legszebb nője, a képeket itt találja!