Sztárok, akik a közös munka során szakítottak

Jennifer Lawrence és Nicholas Hoult
Vágólapra másolva!
A közös munka könnyen összehozhat két embert, de ugyanúgy szét is mehetnek miatta – ahogy azt nemegyszer láttuk sztároknál is. A Vámpírnaplók vagy a Hősök szerelmespárja nem bírta ki együtt a sorozat lezárásáig, a Dexter főszereplőinél is hamarabb véget ért a házasság, mint a széria, de Jennifer Lawrence, illetve Sean Penn is kereshetett már új partnert egy-egy film után.
Vágólapra másolva!

Jennifer Lawrence és Nicholas Hoult

Forrás: AFP

A színésznő az X-Men: Az elsők forgatásán jött össze a kollégájával, a szakításuk pedig a következő X-Men-film, Az eljövendő múlt napjai idejére esett. A felvételek végéig vártak az elválással, így Lawrence életében egyszerre légüres tér keletkezett, munkából és pasiból is másikat kellett keresnie – emiatt egy időre önmagát is elvesztette, legalábbis erről mesélt a Vanity Fairnek, amikor utólag elemezte Houlttal való kapcsolatát.

Michael C. Hall és Jennifer Carpenter

Forrás: AFP/2013 Getty Images/Frazer Harrison

A Dexter féltestvérei annyira egymásba szerettek a forgatás során, hogy 2008-ban össze is házasodtak – a boldogság azonban nem tartott örökké, 2010-ben már szakítottak, a következő évben pedig hivatalosan is elváltak. A sorozat – és vele a közös munka – még 2013-ig folytatódott, de a páros viszonya nem romlott meg emiatt: Carpenter szerint attól, hogy egy házasság véget ér, a szeretetnek, kölcsönös megbecsülésnek még nem kell elmúlnia.

Nina Dobrev és Ian Somerhalder

Forrás: AFP/2014 Getty Images/Kevin Winter

A Vámpírnaplók főszereplői hasonlóképp jártak, csak ők a történet szerint is szerelmesek voltak: 2011-ben jelentették be hivatalosan, hogy a forgatás során összejöttek, a karaktereik kapcsolata azonban ekkoriban kezdett még csak kibontakozni. Elena és Damon még sok évadon keresztül együtt voltak, az őket alakító színészekről azonban már nem lehetett elmondani ugyanezt, 2013-ban szakítottak.

Lapozzon, van még pár hasonló sztorink!