Magyar sztárok, akik többször elváltak

Magyar sztárok, akik többször elváltak, címlapi
Vágólapra másolva!
A házasságok mintegy fele válással végződik, és egyre többen vannak, akik a második vagy a harmadik nekifutásra sem találják meg az igazit. Gregor Bernadett negyedik férje a napokban tette nyilvánossá, hogy elváltak útjaik a színésznővel, de több váláson van túl Szinetár Dóra, Ábrahám Edit és Pachmann Péter is. Nézze meg, mely magyar sztárok éltek át több válást, és mivel magyarázták a szakításokat!
Vágólapra másolva!

Gregor Bernadett

Október elején derült ki, hogy Gregor Bernadett negyedszer is válik - minderről negyedik férje, Szarvas Attila számolt be a Facebookon.

"Szeretném tudatni veletek, hogy a mai napon közös megegyezéssel véget ért a Gregor Bernadettel kötött házasságom. Nincs miért, nincs harag, nincs harmadik fél! Csak a szeretet, és a szép emlékek maradnak. Mindent megpróbáltunk, de be kellett látnunk, hogy ez a közös utazás itt véget ért" - közölte a színész.

Forrás: Csudai Sándor - Origo

A színésznőnek korábban három másik házassága is volt, első férje egy tüdőgyógyász volt, majd megismerte Gát György producert, akivel bár négy évig alkottak egy párt, házasságuk kilenc hónap után szintén zátonyra futott. 2004-ben a magát táltosnak nevező Somogyi Istvánnal jött össze, akinek gyereket is szült - házasságuk válságba jutott a férfi hűtlensége miatt, kilenc évig voltak együtt.

A többieket is nézze meg, lapozzon a következő oldalra!