Felbukkant Baby Spice, Emma Bunton, és még mindig csinos

Horizontal
British singer Emma Bunton poses on the red carpet on arrival for the BRIT Awards 2018 in London on February 21, 2018. (Photo by Tolga AKMEN / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE – NO POSTERS – NO MERCHANDISE– NO USE IN PUBLICATIONS DEVOTED TO ARTISTS
Vágólapra másolva!
A Spice Girls egykori tagja, Emma Bunton egy gasztrovetélkedő műsorvezetőjeként tér vissza, hamarosan a Sütimester amerikai verziójában láthatjuk.
Vágólapra másolva!

Emlékszik még Baby Spice-ra? Ő, vagyis Emma Bunton lesz az új műsorvezetője a The Great American Baking Show negyedik évadjának, amivel saját elmondása szerint megkapta álmai munkáját, hisz karácsonykor amúgy is imád sütiket kóstolgatni.

Baby Spice egy 1997-es koncerten Forrás: AFP
Emma Bunton idén februárban Forrás: AFP/Tolga Akmen

Az egykori Spice Girl Ayesha Curryt váltja a vetélkedőben, a másik műsorvezető a már korábban is látott Anthony Adams lesz.

A harmadik szezon két zsűritagja közül is csak az egyik, Paul Hollywood tér vissza, a másikat, Johnny Iuzzinit több nő vádolta szexuális zaklatással – ami miatt az évadot idő előtt le is vették a képernyőről. A száműzött séf helyére Sherry Yard került.