Majdnem lekéste az esküvőjét Kucsera Gábor

Kucsera Gábor, Tápai Szabina és Beni elhagyta az országot
Vágólapra másolva!
A barátaival egy kocsmában kötött ki a szertartás előtt Kucsera Gábor, párja az utolsó pillanatban hívta fel, hogy hol van már, rajtuk kívül minden vendég megérkezett.
Vágólapra másolva!

Kucsera Gábor és Tápai Szabina öt éve házasodtak össze, a TV2-n futó Sztárok és párok című műsor ma este látható adásában idézik majd fel, hogy milyen kalandosra sikerült a nagy nap.

"Az esküvői készülődés előtt elmentünk edzeni egyet a haverokkal, és megbeszéltük, hogy utána mindnyájan átjönnek hozzám, és felöltöztetnek úgy, ahogy kell. Szabinak a barátnői segítettek, nekem a fiúk, csakhogy a nagy készülődés közben előkerült egy üveg jóféle pálink" - mesélte Kucsera a részleteket a Borsnak.

Forrás: Instagram/kucseragabor

"Tény, hogy elég jókedvűre ittuk magunkat, de a legszebb az egészben, hogy a történet itt még koránt sem ért véget. Az egyik hülye spanom ugyanis az Árpád hídnál kitalálta, hogy menjünk be a helyi Könyvtárba művelődni egy kicsit. Nem is értettem az egészet, hogy erre miért pont az esküvőmön van szükség, de addig-addig mondogatta, míg rá nem bólintottam. Gondoltam, az a néhány perc úgyis belefér.

Mikor megérkeztünk, csak akkor láttam, hogy a Könyvtár, az egyben egy krimó is. Ha már ott voltunk persze, koccintottunk egyet, aztán sorra jöttek a „kilépők". A nagy dajdaj közben szerencsémre hívott Szabina, hogy hol az istenben vagyok, mert már minden vendég ott van" - tette hozzá a kajakos, aki végül kisebb-nagyobb sikerrel, de odaért a szertartásra.