Tapizás, veszekedés, lesifotó - sztártemetések kínos pillanatai

Aretha Franklin temetése, a püspök letapizza Ariana Grandét
Vágólapra másolva!
A temetésért felelős püspök letapizta a fiatal énekesnőt, valaki eladta a halott sztár nyitott koporsós fotóját egy bulvárlapnak, egy híres fellépőnek pedig egyszer csak vörösesbarna lé kezdett el csorogni a combján a búcsúztató közben. Sztárok temetésén is akadtak már kínos, kellemetlen pillanatok, ezekből elevenítünk fel párat.
Vágólapra másolva!

Legutóbb Aretha Franklin temetése fulladt kis híján botrányba, a család ugyanis kiakadt az egyik búcsúztató, Jasper Williams beszédén, szerintük eléggé ízléstelen volt. A lelkész többek között arról prédikált, hogy egy fekete nő egyedül nem tud férfit faragni egy fiúból, ami azért volt különösen kellemetlen, mert a legendás énekesnő négy fiút nevelt fel egyedül.

Aretha Franklin a ravatalon Forrás: NORTHFOTO/Represented by ZUMA Press, Inc./Paul Sancya-Pool

A nyolcórás megemlékezésen Charles H. Ellis püspök is nagyot alakított, amikor a pulpitusra kihívta maga mellé Ariana Grandét: olyan szorosan vonta magához, hogy az ujjai az énekesnő mellére kerültek – nemcsak egyházi személytől volt kellemetlen ez a mozdulat, de a szertartás jellegéhez sem illett:

Ugyanez elmondható Bill Clinton viselkedéséről, aki mintha túlságosan jól érezte volna magát Ariana Grande előadása közben: teli szájjal vigyorgott, valamint fel-le járatta a tekintetét az előtte fellépő énekesnőn:

Lapozzon, más sztárok temetésén is akadtak kellemetlen pillanatok!