Visszatér a tévébe a Humans

Humans
Vágólapra másolva!
A sorozat újabb nyolc résszel folytatódik, mely a technológiai fejlődés, és annak társadalmi következményei miatt még több izgalmat rejt magában.
Vágólapra másolva!

Az események továbbra is egy párhuzamos jelenben zajlanak, ahol az emberek és a gépek közötti határ egyre inkább elmosódik.

A harmadik évadban az öntudatukra ébredés után egy évvel a megfogyatkozott és elnyomott Sythek az életben maradásért küzdenek egy olyan világban, ahol gyűlölik őket és félnek tőlük. A megosztott Nagy-Britanniában a mesterséges intelligenciájú teremtmények és az emberek is a békére törekszenek, de a Synthek társadalmában az ellentétek megjelenésével minden remény elveszik a tartós békére.

A sorozat főbb szereplői, vagyis Gemma Chan, Katherine Parkinson, Tom Goodman-Hill, Emily Berrington, Colin Morgan, Ivanno Jeremiah és Ruth Bradley mellett Mark Bonnar is a Humans szereplője lett.

A Humans a díjnyertes „Real Humans" című svéd sci-fi dráma alapján készült Lars Lundstrom elképzelése alapján. A harmadik évad október 8-án este 23:45-kor debütál az AMC műsorán.