Demcsák Zsuzsa távkapcsolatban él, új párjáról mesélt

Demcsák Zsuzsa
Vágólapra másolva!
Hat év után újra boldog Demcsák Zsuzsa, aki jelenleg távkapcsolatban él külföldön dolgozó párjával - kapcsolatáról most először árult el részleteket.
Vágólapra másolva!

Párját hosszú ideje ismeri, de amikor néhány hónapja egy társaságban találkoztak, egészen új érzések lángoltak fel bennük.

"Olyan más volt az a helló, amivel üdvözöltük egymást, mint korábban. Jó időben voltunk jó helyen, jókor találkoztunk újra, éreztük azt a bizonyos szikrát. Mindkettőnknek sok minden történt az életében, aminek meg kellett történnie ahhoz, hogy másképp, ne barátokként, ismerősökként nézzünk egymásra, hanem úgy mint férfi és nő" - mesélte a Blikknek.

Forrás: Facebook/Demcsák Zsuzsa

"Mindkettőnknek megvan a saját élete, amihez nagyon nehéz igazodni, ráadásul mindez két különböző országban történik. Ennek ellenére a távkapcsolatnak még csak az előnyét érzem, hiszen az együtt élő családokban is kitölti a hétköznapokat a munka, a gyerekeknek a tanulás és a különórák" - árulta el.

Mint kiderült, hétköznaponként órákat beszélgetnek telefonon, tervezgetik a hétvégi közös programokat, és a gyerekeik is jól kijönnek egymással.

"Most érzem csak igazán, mennyire hiányzott az életemből a szerelem, egy ilyen kifejezetten érzelmes, romantikus társ, aki nemhogy elkészíti, de még ágyba is hozza nekem a reggelit, hogy csak egy példát említsek. Negyven év alatt eddig még mindig csak én szolgáltam ki. Mellette nagyon nőnek érezhetem magam, mert ő nagyon pasi" .- mondta a lapnak.